Podcast-interview med WordPress’ grundlægger Matt Mullenweg

Hør den 23 årige grundlægger og ledende udvikler af WordPress Matt Mullenweg blive interviewet til Nearthwort podcast. Podcastet varer 39 minutter, handler bl.a. om Matts syn på open source, blogmediet, Microsoft, Google og hans fremtidsplaner.

Beskrivelse af Matt Mullenweg podcast-interview

UPDATE 27/3-2007: Opdateret linket.

5 kommentarer til “Podcast-interview med WordPress’ grundlægger Matt Mullenweg”

 1. Tak for linket. Det bliver spændende at høre.

  Podcasts er noget jeg virkelig har fået øjnene op for på det sidste. Jeg er ved at forberede en post på min blog om emnet.

  /M

 2. Ser frem til at læse om podcast hos dig. Har selv overhovedet ikke nogen erfaring med det. Iøvrigt skulle podcast være integreret i WordPress 2.2 afslører Matt i interviewet.
  NET-magazine ser spændende ud, og vil jeg da også prøve at tjekke på biblioteket.

 3. Ja, jeg hørte lige podcastet med Matt, og det lyder spændende med podcasts integreret i WP, selvom der jo i dag er plugins som f.eks. Podpress (snakker de også om i interviewet).

  NET-magazine er helt genialt, hvis man er interesseret iweb2.0 og web-design og -udvikling. De har hver måned et spændende interview og også masser af tips og meget andet. Jeg har forsøgt at abonnere på det, men opgav pga prisen for at få det sendt til DK. Så jeg går ned på biblioteket hver måned og kopierer de mest interessante artikler.

 4. Pingback: Læs (og hør) historien om WordPress hos WordPress DK

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30