Mofibo gratis - hvordan får man gratis ebøger og lydbøger?

Kunne du også tænke dig at afprøve Mofibo gratis? Så kan du her læse hvordan man gør det.

Få Mofibo gratis - se hvordan du får gratis e-bøger og lydbøger
 

Kender du Mofibo?

Har du nogensinde hørt om Mofibo? Det er den tjeneste hvor du mod et månedligt gebyr kan læse i et ubegrænset antal ebøger og høre et ubegrænset antal lydbøger. Faktisk så kan man sige at Mofibo er læsningens streamingtjeneste.
 

Sådan får du Mofibo gratis i 14 dage

Måske er du lidt skeptisk indstillet overfor tanken om en streammingtjeneste for læsere. Men lige netop den skepsis kan måske ryddes af vejen ved at benytte sig af muligheden for at afprøve Mofibo gratis. Man skal bare tilmelde sig på helt normal vis, og det betyder blandt andet at man også indtaster sit kreditkortnummer, og så er man i gang med sine 14 dage gratis abonnement på Mofibo. Det eneste man skal gøre for at abonnementet ikke automatisk fortsætter er, at man afbestiller inden de 14 dage er gået. Der er ikke nogen opsigelsesfrist, så lige så snart man har opsagt, så er man ude af det.
 

Prøv Mofibo helt gratis og uforpligtende

Var det ikke noget for dig at prøve sådan et gratis abonnement? Måske kan du endda nå at læse op til flere bøger gratis på de 14 dage…
Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30