Hvordan får jeg en hjemmeside med eget domæne i wordpress

Der er efterhånden mange muligheder for at få en hjemmeside eller website som det retteligt hedder.

De gratis muligheder
Man kan gratis få en blog hos WordPress.com, hos Blogger, Tumblr eller hos nogle af de andre tjenester. En anden gratis mulighed for at kommunikere på nettet er de forskellige sociale medier, som f.eks. Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest osv. Men selv om alle disse muligheder kan være udmærkede, så signalerer de, at man bruger en gratis tjeneste, og derfor udstråler de ikke altid seriøsitet. Derudover, så er der ofte andre begrænsninger gennem de vilkår man er underlagt ved at benytte en gratis tjeneste. F.eks. er der nogle steder censur på det, du må lægge op. Det er heller ikke sikkert du må sætte annoncer op. Det er også sjældent du kan få statistik på de gratis tjenester. Endelig så risikerer man at tjenesterne lukker ned eller udelukker dig som bruger. Det er f.eks. rigtig surt, hvis man langt om længe har fået mange læsere eller er begyndt at tjene gode penge. Disse ulemper slipper man for, hvis man køber sit eget domæne og laver sit website på domænet.

Hvad betyder eget domæne?
Eget domæne vil sige, at man har sin hjemmeside eller sit website på en webadresse som f.eks. “ordpress.dk”, som er dette websites domæne. At det ender på “.dk” indikerer, at det drejer sig om et dansk domænenavn. Der også mulighed for at købe internationale domæner som f.eks. “ordpress.com”. Et domæne registrerer man typisk for et år af gangen mod betaling (ca. 50 kr. årligt for et .dk-domæne). På den måde kan man sige, at når man er indehaver af et domæne så lejer man det. Fordelen ved at bruge sit eget domæne til sit website er, at man fuldstændig selv er herre over sit website. Og for andre er det en måde de kan finde ens website på.

Få lavet hjemmesiden på eget domæne nu!
I min guide her på sitet viser jeg, hvordan man for 280,24 kr. for det første år kan få et website med de mest avancerede funktioner på sit eget domæne. I guiden viser jeg, hvordan man installerer open source-systemet WordPress til at lave et website. Så uanset om du kunne tænke dig at have din egen blog, vil have et website til dit firma, din forening eller noget helt andet, så er det bare med at komme i gang. Klik på linket nedenfor for at komme til min guide:

» Klik her for at se guiden til at lave din egen hjemmeside i WordPress

Få mig til at lave en hjemmeside til dig
Hvis ikke du her mod på selv at lave en hjemmeside ved at følge guiden lige ovenfor, så kan du også hyre mig til at lave en WordPress-hjemmeside: Klik her for at se hvad en pakkeløsning på at få lavet en hjemmeside koster og indeholder

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30