Hvad koster / pris på WordPress hjemmeside / website

En af de vigtigste ting når man skal kaste sig ud i noget er selvfølgelig til hvilken pris. Det gælder også WordPress. Se her hvilke forskellige priser der findes.

Wordpress pris - hvad koster en hjemmeside

Du har nok fundet ud af, at WordPress er et af de nemmeste og bedste systemer at lave en hjemmeside med. Men hvad koster en WordPress hjemmeside? Til hvilken pris kan du få dit WordPress-website?

WordPress er open source og gratis

Selve systemet WordPress koster ikke noget, da der er open source og derfor gratis.

0 kr.: Gratis-versionen wordpress.com uden eget domæne og med begrænsninger

Hvis du kan undvære dit eget domæne og f.eks. leve med en webadresse der f.eks. hedder jenshansen.wordpress.com, så kan du bruge tjenesten wordpress.com. Det kan jeg ikke anbefale, da det overfor de fleste virker useriøst ikke at have sit eget domænenavn. Samtidig, så er er nogle begrænsninger i hvilke temaer og plugins du kan bruge når du bruger wordpress.com. Derfor anbefaler jeg mindst den næste mulighed.

280 kr.: Laver du selv din WordPress hjemmeside koster det kun domæne og webhotel

Hvid du skal have dit domæne (jenshansen.dk) og en WordPress-hjemmeside uden nogen begrænsninger, så kan du slippe med at betale for domæne og webhotel (hosting) i et år, hvis du selv installerer dit WordPress-website. Du kan følge min gratis guide til at installere et WordPress-website her så vil du ende på en pris på ca. 280,24 kr. for det første år (403,55 kr. efterfølgende år, da startop-rabatten bortfalder).

Over 280 kr.: Lav selv din hjemmeside og køb hjælp hos mig bagefter

Hvis du vælger læsningen lige ovenfor, og løber ind i problemer, så kan du for en fair time-pris få hjælp fra mig. Du kan også få hjælp til at bruge din nye hjemmeside eller sætte den op så den fungerer optimalt eller dit WordPress-website bliver fundet i Google gennem SEO (søgemasineoptimering).

Fast pris: Du får mig til at lave din hjemmeside og lære dig at bruge den

Slip for bøvlet med selv at installere og vær sikker på at tingene bliver gjort rigtig. Og få selv et lynkursus i hvordan du bruger dit nye website. Køb en komplet færdigt pakkeløsning.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30