Egen hjemmeside / website til politiker: folketingskandidat, kommunalpolitiker eller byrådskandiddat

Som politiker eller som folketingskandidat, kommunalpolitiker eller byrådskandidat der stiller op til et valg er det vigtigt at være synlig for sine vælgere. Til det er en egen hjemmeside eller website en rigtig god idé.

Hvordan kommer man så igang med at får en hjemmeside?
Der er mange muligheder. Lige fra gratis hjemmesider til meget dyre løsninger. Jeg synes, den bedste løsning er, at lave sit eget website med website-systemet “WordPress”.

Hvorfor egen hjemmeside i “WordPress”?
Kort fortalt fordi:

  • Det er billigt. Du skal kun betale for domæne og webhotel som løber op i 280,24 kr. for første år. WordPress er open source og derfor gratis.
  • Det er et af de mest avancerede systemer til websites. Og der findes tusindvis af gratis og betalte “plugins” til at lave specielle funktioner. Og der findes også tusindvis af betalte og gratis designs.
  • Det er ret nemt at gå til. Og hvis man ikke kan finde ud af noget, så findes der gratis og betalt hjælp rigtig mange steder på nettet.

Sådan gør du:
Jeg har lavet en guide til hvordan du får din egen hjemmeside med WordPress op at køre. Guiden består af 3 trin: 1. Køb af domæne og webhotel 2. Installation af WordPress. 3. Tilpasning af din nye hjemmeside. Du kan se min gratis guide her:

» Gå til guiden der viser hvordan man lave sin egen WordPress-hjemmeside her

Orker du ikke selv at lave din WordPress-hjemmeside?

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30