1-click-installation af WordPress – eller automatisk installering

WordPress er et genialt open source system til at lave websites. Det kan først og fremmest bruges til at lave en blog, men du kan også sagtens bruge WordPress som CMS til din hjemmeside. Det er rimelig nemt at installere WordPress, men hvis det skal være ekstra nemt, så kan man vælge et webhotel som tilbyder 1-click-installation af WordPress.

Hvad er 1-click-installation af WordPress?
Det betyder populært sagt, at du kan installere WordPress automatisk gennem et klik på en knap i dit webhotel. Du slipper dermed for, via FTP at skulle uploade en masse filer på sit webshotel og skulle configurere dit WordPress med MySQL-databasen. Du skal blot undfylde dine profiloplysninger og så trykke på en knap der siger “Installer nu”. Se billedet nedenfor. Der er ikke andre ulemper ved en 1-click-installation af WordPress end, at du ikke lærer den manuelle proces. Kan du leve med det, så er det bare at gå i gang.

Hvor kan man lave en automatisk 1-click-installation?
I Danmark er der et populært webhotel som tilbyder 1-click-installation af WordPress, nemlig UnoEuro:

  • Unoeuro – De bryster sig af, at være blandt de allerbilligste webhoteller, nemlig til en pris på en euro om måneden. Min guide til at lave sin egen hjemmeside benytter Unoeuro som eksempel (brug kuponkoden adsuekn for at få 3 måneder ekstra gratis hosting).

1-click-installation-wordpress

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30