Hjemmeside til Instagram-influencers – tjen penge på annoncer

Instagram er et af tidens mest populære sociale medier. Og i kølvandet på sin popularitet er der opstået det der bliver kaldt for influencers. Det er profiler på Instagram der har så mange følgere, at de kan tjene på at drive profilen. Disse influencers har op til hundredtusindvis af følgere og får tusindvis af likes på deres opslag. Den typiske måde at tjene på som influencer er, ved at lave sponsorerede indlæg. Det vil sige, at influenceren typisk lægger et billede op af sponsorens produkt sammen med omtale og link til sponsorens Instagram-profil.

Tjen penge på din Instagram-trafik med en hjemmeside

Selv om influencers på Instagram har rigtig mange følgere og dermed trafik til deres profil og billeder, så kan man ikke direkte tjene på denne trafik, da det er firmaet Instagram der er den eneste der kan sælge annoncer på Instagram. Det eneste sted man kan få lidt af gavn af sin store trafik, er det link man har mulighed for at lave i sin profiltekst. Hvis man her laver et link til sin egen hjemmeside, så kan man på denne måde forsøge at tjene penge på de følgere der trykker på linket.

Lav en hjemmeside i WordPress så du har fuld kontrol over den

Skal du lave en hjemmeside, så findes en række forskellige muligheder. Men vælger du WordPress som din platform, så ejer du fuldstændig selv indholdet og kan annoncere og bringe sponsoreret indhold lige så meget som du har lyst til. Dette er ikke altid tilfældet med gratis løsninger. Der ud over, så er WordPress open source og gratis (domæne og hosting koster 280,24 kr. det første år) og oven i købet et af de bedste og mest fleksible websystemer der findes. Hvis du vil bruge WordPress, så har jeg lavet en gratis guide til hvordan du laver en hjemmeside i WordPress.

Tjen penge som Instagram-influencer med affiliate-annoncer og Google-annoncer

Det er ret nemt at komme i gang med at tjene penge på et website. Man kan f.eks. bruge affiliate-annoncer hvor man tjener et beløb hvis de der trykker på annoncen køber et produkt (typisk en procentdel af salget eller et fast beløb). Man kan også sætte Google-annoncer på sit website hvor man så tjener noget for hver gang der klikkes på en annonce. Begge typer annonce er ret nemme at sætte op. Du kan læse mere om hvordan du tjener penge på dit WordPress-website.

Orker du ikke selv at lave din WordPress-hjemmeside?

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30