Hvordan kan jeg tjene penge med en hjemmeside / website lavet i WordPress

Der kan være mange grunde til at have en hjemmeside lavet med WordPress. En af de mere interessante, synes jeg, er muligheden for at tjene penge med din hjemmeside.

Få annoncer på din hjemmeside – det er meget nemt!
En af de mest simple måder at tjene på sin hjemmeside er, ved at vise annoncer for dine besøgende. Mange tror fejlagtigt, at det er besværligt og arbejdskrævende at få annoncer på sin hjemmeside. At man f.eks. skal forhandle og lave aftaler med de der annoncerer. Men sådan er det slet ikke. Der findes mange firmaer som fungerer som mellemmand mellem de der ejer en hjemmeside og de der vil annoncere. Din hjemmeside skal bare godkendes og så kan du placere annoncerne på hjemmesiden og begynde at tjene penge.

Der groft sagt to typer annoncer du kan tjene penge med: Affiliateannoncer og Googles Adwords.

Affiliate annoncer
Her tjener du oftest penge når en der har klikket på din annonce eller dit link ender med at købe noget hos annoncøren. Det kan enten være en procentdel af købsbeløbet eller et fast beløb. Klikkes der, men købes der ikke noget, tjener du heller ikke noget. Så her er kunsten at sende besøgende der kunne finde på at købe. Mellemmanden for affiliate-annoncer er firmaer der hedder affiliate-netværk. Med disse annoncer kan du tjene mange penge hvis dine besøgende er tilbøjelige til at købe annoncørens produkter. Læs mere og tilmeld dig hos disse affiliate-netværk nedenfor. Og det koster ikke noget at tilmelde sig hos dem, så tilmeld dig gerne hos alle for at se hvilke annoncører de forskellige netværk har.

Tilmeld dig gratis og start med at tjene penge med det samme:

  • Partner-ads – det største danske affiliatenetværk med omkring 1000 annoncører.
  • Adtraction – internationalt affiliatenetværk bosiddende i Stockholm men med kontor også i København.
  • TradeTracker – internationalt affiliatenetværk med med kontor i København.
  • daisycon – internationalt affiliatenetværk med kontor i Danmark.

Placering på WordPress-sites: Lav enten affiliatelinks i teksten (meget effektivt da det virker som et redaktionelt link) eller placér bannere på sider, i indlæg eller i widgets.

Google AdSense
Med disse annoncer bliver du betalt for hver gang der klikkes på din annonce. Her er det Google som er mellemmanden. Er du først godkendt, så skal du bare placere en stump kode på dine hjemmesider. Google finder så selv annoncer der passer til indholdet på din hjemmeside. Med disse annoncer kan du tjene gode penge hvis du har meget trafik på din hjemmeside. Links:
Læs mere og tilmeld dig Google AdSense her

Hvor meget kan jeg tjene?
Godt spørgmål. Det gode svar er: Det kommer an på så meget. Det afhænger bl.a. af følgende:

  • Hvor meget trafik du har til din hjemmeside. Specielt Google AdSense er afhængig af meget trafik for at du kan tjene noget.
  • Om de besøgende er interesserede i at købe det annoncerede. Dette gælder specielt for affiliate-annoncer.
  • Hvor meget et salg er værd. Ved høj avance og konkurrence stiger klikprisen og affiliatekommisionen typisk i AdSense.

Helt konkret, så tjener en blogger med sit eget WordPress-website nok typisk lommepenge på nogle hundrede kroner om måneden. Og opad er der egentlig ikke nogen grænser. Australieren Darren Rowse fra Problogger.net blev i 2005 kendt for at offentliggøre hvad han tjente. I denne legendariske blogpost fra 2005 offentliggør han, at han tjener mere end 100.000 USD i løbet af 12 måneder, og bl.a. 16.000 USD på Adsense på en måned.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30