5 kommentarer til “WordPress 2.1.1 og 2.0.9 på gaden”

 1. Hej Knut

  Jeg har lige opdateret til WordPress 2.1.1 (på dansk, hvis det gør nogen forskel), og jeg har et problem med den nye funktionalitet i WordPress, der gør, at man kan sætte en given side til at fungere som forside i stedet for blogindlæggene.

  Det virker fint, men siden viser sig også i menuen – dvs. ikke kun som forside, men endnu et sted med sidens navn. Jeg tænkte, at du måske var manden for at vide, hvad man kan gøre ved det?

 2. 🙂 Ja 2.9.0 glæder jeg mig til, men så langt er udviklingen vist ikke kommet endnu.

  Isak: Har desværre ikke erfaring med den statiske forside. Men er det så slemt at forsiden ogspå dindes et andet sted? Hvordan vælger du en anden forside?

 3. Det er, som det meste andet i WordPress, overraskende simpelt. Man vælger såmænd bare “Indstillinger” –> “Læsning”, og så er det den øverste funktion på siden.

  Jeg har senere erfaret, at nogle temaer indeholder en funktion til at skjule udvalgte sider fra menuen. Det gør mit ikke, men det er ikke nødvendigvis et must at skifte.

  Man kan nemlig også skjule den helt umiddelbart i hovedmenuen ved at gøre den til underside af en anden. Den vil så stadig kunne ses, når man går ind på den side, den er underordnet. Det er imidlertid mindre problematisk.

  I øvrigt mange tak for din indsats med OrdPress.dk – det er et glimrende og velopdateret sted at holde sig orienteret mht. WordPress-verdenen. OrdPress er en fast del af mit nyhedsflow vha. RSS 🙂

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30