Om

OrdPress.dk er en værktøjskasse for bloggere med nyheder, information, tips og links. OrdPress.dk handler meget om blogsystemet WordPress fordi det er det bedste blogværktøj der findes.

Systemet er et godt eksempel på det bedste open source kan frembringe. Teknikken er state of art og udvalget af plugins (udvidelser) og themes (designs eller templates) er enormt. Derfor vil jeg mene, at WordPress overgår alt hvad der er muligt at købe for penge.

Fordi fællesskabet omkring udviklingen af WordPress og dets funktionaliteter og design er så stort, er det efterhånden umuligt at beholde overblikket over hvad der findes og hvad der sker af interessante ting. OrdPress.dk vil prøve.

Eksempler på nogle sites lavet i WordPress
Late.dk – et site med guides til folk der er sent ude
Bolig.link – en guide med links der er relateret boligen
Reader.dk – engelske bøger på online på nettet hos Amazon – og ellers en oversigt med tips og links for os der kan lide at læse
anbefalinger.dk og linkatlas.com – mine nyeste sites som er to linksamlinger. En på dansk og en på engelsk.
elektions.dk – hvem skal jeg stemme på til folketingsvalget 2019? Oversigt over valgtest og kandidattest – eller se bare generelt mit valgsite
PodcastNews.dk – oversigt over danske og gratis podcasts – bliv inspireret til at lytte til nye podcasts
SnydIkkeDigSelv.dk – forbrugerguide til at spare og være smart – find nyttige tips du vil blive glad for
Ebogtips.dk – hvor kan jeg købe danske e bøger til Kindle? – tjek min guide til at få glæde af ebøger. Det er både meget praktisk og man kan også spare penge på det.

 

Et helt nyt site er Vacancies.dk som jeg vil arbejde på i fremtiden.