16 WordPress temaer (themes) optimeret til Googles AdSense annoncer

I et tidligere indlæg skrev jeg om at tjene penge på at blogge. En af indtægtskilderne kunne være Googles AdSense annoncer. Det at placere annoncerne det rigtige sted på bloggen og i de rigtige farver, er blevet en hel videnskab som skulle være ret afgørende indtægtens størrelse.

For ikke at bruge for meget tid på dette, kan det være en ide, at bruge temaer der er konstrueret til Googles AdSense. Her er en liste:

16 WordPress temaer til Google AdSense

De er ikke alle lige kønne, og er nok primært lavet til blogs der får besøg fra søgemaskiner, og som vil presse så stor en indtjening ud af den enkelte besøgende som muligt.

Hvis du bruger dem, så husk at skifte ID-nummeret til Google AdSense annoncerne ud med dit eget. Ellers tjener skaberen af temaet penge på dine kliks. Og der er faktisk ret mange annoncer selv på skjulte steder at temaet. Det bedste er, at kigge alle filer i temaet efter for annoncer.

6 kommentarer til “16 WordPress temaer (themes) optimeret til Googles AdSense annoncer”

 1. Jo, lidt beskidte hænder får man måske hver gang man støtter monopolistiske foretagender, men systemet omkring Googleannoncerne er meget let at bruge – og fristende, fordi man rent faktisk får en OK klikpris (på nogle emner – andre giver meget lidt).

  Man behøver ikke noget specielt tema, hvis man kan nøjes med enkle annonceplaceringer, som f.eks. http://anettesand.dk Og det er en god idé at skifte annoncernes udseende ind imellem, udformningen betyder meget for antallet af klik.

  Min søn har også annoncer på sin side, og set fra en 13-årigs synsvinkel, er det rigtig gode penge, som han får ud af sin blogginginteresse.
  ————

  PS: Knut: Hvor har du fået den lille spambeskyttelse i kommentarerne fra? Den er god.

 2. For at der ikke skal være nogen tvivl, så synes jeg AdSense er en fantastisk ting. Man kan sige, at det ved at være så let og enkelt at bruge, har demokratiseret iværksætteriet utrolig meget. Man skal ikke længere have kapital og mediabureau i ryggen for at begynde at vise reklamer.
  Kan forestille mig, at det er sjovt for en 13-årig at tjeme lidt på AdSense. Og jeg tror det meget sjovere end at samle flasker.
  Spambeskyttelsen er et plugin der kan hentes her: http://sw-guide.de/wordpress/math-comment-spam-protection-plugin/

 3. jeg har tre forbehold overfor annoncerne:

  1) et æstetisk – ofte smadrer det helhedsindtrykket af en ellers vellayoutet blog/webside (og mange 100%-annoncefinansierede sites er jo efterhånden rene mareridt af blinkende flash-dimser)

  2) et praktisk – min erfaring siger mig, at vi ikke kan leve af at barbere hinanden alligevel… (hvis du klikker på min, så klikker jeg på din og..?)

  3) det har ikke ført til en begrænsning i mængden af trykte reklamer – jeg modtager flere end nogensinde tidligere og føler mig priviligeret fordi genbrugscontainerne ligger lige om hjørnet…

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30