Bulk-søgning / batch-søgning af domæner – tjekke mange domain på én gang – hvilke er ledige?

Har du en hel liste af domænenavne hvor du vil tjekke om de er ledige? Så findes der et smart værktøj til at slå dem alle op på en gang for at se hvilke der er frie

At finde det rette domænenavn til din hjemmeside kan være en større process. Dels afhænger den af hvor kreativ man er og dels afhænger den af, hvilke af de domæner man finder som er ledige. Ved at bruge det rette værktøj kan man tjekke en hel liste af domæner for om de er ledige på én gang. Dette kaldes også nogle gange for bulk-søgning, batch-søgning eller masse-opslag.

Sådan tjekker du en hel liste af domænenavne på en gang:

  1. Gå til til Simply.com’s domæneopslag ved at klikke her
  2. Klik på linket “Bulk søgning” lige under det store domæne-søgefelt på midten:

Bulk-søgning af ledige og frie domæner - slå flere domæner op samtidig

3. Nu dukker der et felt op, hvor du kan kopiere en hel liste af domæner ind. Disse domæner skal være placeret på hver deres linje. Når du har gjort det, så trykker du på knappen “Søg domæner” og de indtastede eller indkopierede domæner vil nu blive tjekket:

Slå mange domænenavne op på en gang for at tjekke om de er ledige

4. Du kan nu registrere et af de domæner som var fri. Jeg kan i øvrigt anbefale at registrere det hos Simply.com hvor du laver tjekket og samtidig købe deres udmærkede webhotel. Se min vejledning i at lave en hjemmeside i WordPress hos Simply.com her

Orker du ikke selv at lave din WordPress-hjemmeside?

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30