Mange eller flere domæner eller hjemmesider / websites på samme webhotel, host eller hosting

Der findes mange billige webhoteller hvor man kan få hostet sit website. Og med WordPress på, så er det jo en billig ting at have en hjemmeside. Men hvis man vil have mange websites, så kan det alligevel hurtigt blive dyrt. Specielt fordi det også koster oprettelse hver gang man køber ny hosting til en ny hjemmeside. Hvordan kan man gøre dette billigere?

Brug Gigahost til at hoste mange domæner
Hvis man vil nøjes med et webhotel til flere eller ligefrem mange domæner, så er Gigahost løsningen. Her kan du hoste et ubegrænset antal domæner og dermed også et ubegrænset antal hjemmesider. Prisen for denne hosting er 29 kr. om måneden (inkl. moms) og det koster 100 kr. at oprette webhotellet.

» Klik her for at gå til Gigahost

Hvordan bruger man flere domæner hos Gigahost?
For at benytte flere domæner hos Gigahost, så kan man benytte tre muligheder:

  1. Du kan købe domænerne hos Gigahost i forbindelse med din oprettelse af webhotel. Bestil det i tilmeldingprocessen.
  2. Du kan købe domænerne hos Gigahost når du allerede har et webhotel der. Når du er logget ind hos Gigahost, vælger du menupunktet “Domæner” og vælger her bestil.
  3. Du kan tilknytte domæner du har købt andre steder til dit webhotel hos Gigahost. Vælg “Domæner” – “Tilknyt domæne” og gå gennem processen. Systemet vil ny skifte navneserver på dit domæne hos DK-hostmaster. Hvis du får emails i processen, så husk at reagere på det. Jeg benytter denne fremgangmåde da jeg køber domænerne billigere steder end hos Gigahost (Det er lidt omstændeligt, men jeg er også lidt nærig:-))

Mine erfaringer med Gigahost
Jeg har selv benyttet Gigahost i en årrække  nu, og har været meget godt tilfreds med dem. Deres hosting fungerer upåklageligt og du har mulighed for at benytte alle tænkelige funktioner som du hos mange andre hosts skal betale ekstra for. Og alt dette til den lave pris af 29 kr. om måneden:-)

Ingen 1-click-installation af WordPress
Desværre tilbyder Gigahost ikke automatisk installation af WordPress (Se vejledningen i at gøre dette hos Simply.com), men hvis du først får prøvet det, så er det heller ikke så svært at installere WordPress manuelt. Se min vejledning i, hvor man gør det her.

Jeg køber internationale domæner hos Godaddy
Du kan sagtens købe dine domæner hos Gigahost, og det er også langt det nemmeste. Som den krejler jeg er, så køber jeg dog mine internationale domæner hos Namecheap. Priserne er lidt lavere og så har de et endnu større udvalg af domæne-endelse. Når man har købt et domæne her, så sætter tilknytter man domænet hos Gigahost. Og hos Namecheap sætter man Gigahosts navneservere ind på det domæne man har købt. Og efter nogle timers venten har man et nyt website. Gigahosts navnerservere er ns1.gigahost.dk, ns2.gigahost.dk, ns3.gigahost.dk, ns4.gigahost.dk og ns5.gigahost.dk.


Webhotel uden begrænsninger hos Gigahost

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30