Overvejelser når man vil lave en blog

Undertegnede.com Thomas Silkjær har skrevet en fin artikel om hvad man skal overveje når man starter en blog. Punkterne han gennemgår er følgende:

1. Hvorfor vil du starte med at blogge?
2. Skal din blog være emnespecifik?
3. Få et netværk etableret
4. Skriv indhold
5. Forbrered din blog til søgemaskinerne
6. Hvordan skal bloggen se ud?
7. Statistikker
8. Feeds og ping-services
9. Klar til at åbne?

Som det fremgår af artiklen, er en succesfuld blog mere end bare at skrive noget indhold.

9 kommentarer til “Overvejelser når man vil lave en blog”

  1. Ja hvorfor gøre det hele så kompliceret?;-)
    Måske har du en teori der Milos. Hvis alle havde en kæreste ville antallet af blogs måske være meget mindre.

  2. Fin model … selvom den ikke passer til alle former for blogs. Jeg vil dog mener at design af udseendet bør være nr. 2. Siger man ikke at man har max. ti sekunder til at gøre et godt indtryk?

  3. Jeg tror egentlig ikke at Thomas liste er prioriteret. Og jeg tror også hans pointe med den mest er, at nævne de ting som er mere abstrakte og som man ikke helt oplagt tænker på. Men jeg tror du har fuldstændig ret i, Anne, at bloggens udseende betyder uttrolig meget. Jeg tror ofte at jeg har valgt blogs fra eller til pga. udseendet. Til gengæld er der også grimme blogs jeg læser, fordi indholdet er godt. Men udseendet er måske bloggens personlighed, som lige gør at man bliver tiltalt….

  4. Tak for et meget fint link, Morten. Husker at jeg faktisk en gang har læst den. Specielt overvejelsen med privatlivet synes jeg er ret relevant. Og så kan jeg også godt lide at du fortæller os andre om, at du fortryder dit valg af navn. Vi begår alle sammen fejl som vi fortryder, og at høre om det er nok noget af det mest lærerige. En god pointe iøvrigt med at en blog handler om dig, og ikke nyheder.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30