De 80 bedste WordPress-temaer (themes) i verden?

De 80 bedste wordpress temaer

Faldt lige over denne samling af 80 meget gode temaer (themes) til WordPress hos dr. web: 80 WordPress Themes

Som jeg tidligere har været inde på, så er udvalget af temaer til WordPress så enormt, at det næsten er en pestilens. Derfor nyder jeg meget når nogen laver en kvalitetsoversigt som denne.

Theme-listen er lavet af unge Vitaly Friedmann, som jeg kender fra den mest omfattende webmasterværktøjskasse der findes.

sosuechtig.jpgEn af mine favoritter er sosuechtig, som dog stadig er i beta, og har lidt problemer i forskellige browsere.

Andre spændende lister med WordPress-temaer:
Kaushal Sheth’s Themes
Die virkelig bedste WordPress-temaer
De bedste minimalistiske WordPress Themes

Er der andre der har links til gode lister eller nogle favoritter?

3 kommentarer til “De 80 bedste WordPress-temaer (themes) i verden?”

  1. Ingen tvivl om at det er en videnskab at være WordPress-blogger, der kræver den største systematiske og akademiske ildhu;-)

  2. min personlige favorit er uden sammenligning ‘the journalist’ af lucian marin (her: http://www.lucmar.com/) som jeg selv bruger i en lidt tilrettet version (her: http://www.listemageren.dk/blog/)… min absolutte favorit eksisterer ikke endnu, men måske engang i løbet af sommeren hvis jeg får overskud til at lave de ting med mit nuværende tema, som jeg har haft planer om siden starten…

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30