Hvis jeg må se dine WordPress-plugins, så må du se mine

Lige som med WordPress-themes, så er mængden af WordPress-plugins noget af det som gør WordPress til sådan et godt værktøj. Problemet ved mængden af Plugins er bare, at det svært at finde ud af, hvilke Plugins man skal have installeret.

Derfor synes jeg det er utrolig inspirerende at se, hvilke plugins andre WordPress-bloggere bruger.

Danske WordPress-bloggeres lister over egne plugins
Jeg har tidligere opfordret til at fortælle når nogen har en liste over deres egne WordPress-plugins. Det fik mig til at lave wordpress-plugins-lister.gifden faste side med links til danske WordPress plugin-lister. Denne liste har jeg lige opdateret med lister jeg fandt ved en Googling. Har du også en liste, så skriv det i en kommentar til dette indlæg, og jeg vil tilføje et link til den på plugin-liste-siden.

Lav en auto-genereret liste over “Mine WordPress plugins”
Dette plugin
laver automatisk en liste over de plugins du har på din egen blog. Du behøver ikke en gang at skrive for at at lave din egen liste over egne WordPress-plugins. Nederst her på siden har jeg lavet min egen liste (jeg har valgt også at medtage ikke-aktive plugins). Alternativt kan dette plugin bruges.

Internationale favoritlister og top 30 over populære plugins
Vil man se endnu flere lister, så kan man se Lorelles liste over folks favorit-plugin-lister. Eller Staskas liste over de poulæreste plugins.

4 kommentarer til “Hvis jeg må se dine WordPress-plugins, så må du se mine”

  1. Pingback: Et godt plugin til abonnement på kommentarer i wordpress? | dubqnp.dk

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30