WordPress Theme generator – lav nemt dit eget tema

wordpress theme generatorNu er der kommet en løsning til de, der ikke orker at lære kunsten at lave sit eget tema. Nemlig en online: WordPress Theme (tema) generator

Jeg har ikke selv afprøvet et tema lavet med den, men den ser meget lovende ud. Resultatet skulle ende med en zip-fil, som man helt som sædvanligt skal unzippe og placere i sin tema mappe. Temaerne skulle være vidget-duelige og fungere i de gængse browsere.

9 kommentarer til “WordPress Theme generator – lav nemt dit eget tema”

  1. Den er jo fuldstændig enkel og let at bruge. Tak for et godt tip. Hvis du nogen laver en tilsvarende , men hvor der er et godt stort header-billede, som man derfor kan skifte ud ligesom i Kubrick, så hører jeg meget, meget gerne om det…

  2. Faktisk kan man jo angive webadressen på et logo i generatoren og på den måde få et header billede. Dette logo kommer så i stedet for overskriften.

  3. Den er meget sjov, men mangler lige det sidste i at blive rigtig god. Jeg kunne for eksempelvis godt tænke mig lidt flere muligheder for farver, mønstre osv. end dem der er nu.

    Jeg prøvede at lave en men den kludrede rundt på topfanerne, så jeg holder mig til min nuværende 🙂

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30