Se hvordan backend-designet på WordPress 2.5 ser ud

Det dejlige ved WordPress er, at det er open source. Det betyder bl.a. andet, at der er et fællesskab omkring udviklingen af nye versioner. Hvor i processen udviklingen af den nyeste version af WordPress befinder sig, kan man se på udviklernes Roadmap. Her kan man se, at der mangler 503 “Active tickets” for at WordPress er færdig i version 2.5, mens 309 er “Closed Tickets”.

I denne Roadmap kan man også se hvad disse tickets består af, og hvem der er ansvarlig for lige dette udviklingsområde. Du kan også se en tidslinie over hvordan alle tickets bliver oprettet og behandlet, og endelig kan man også selv bidrage på forskellig måde, hvis man har lyst og overskud.

Jeg synes, det er fascinerende at se, hvordan det er muligt i fælleskab og så struktureret at udvikle et så stærkt open source-værktøj som WordPress.

Via WordPress.dk faldt jeg Chris Johnstons demoblog, hvor man live kan afprøve den senest udviklede version af WordPress, som endnu ikke er frigivet som færdig. Den aktuelle version er WordPress 2.5, og hver dag installerer han en ny version med de nyeste ændringer. Man kan også logge ind i back end med brugernavnet admin og kodeordet demo, og se hvor anderledes designet på administrationen af WordPress bliver:

wordpress-2-5-back-end.gif

2 kommentarer til “Se hvordan backend-designet på WordPress 2.5 ser ud”

 1. Jeg synes det er fascinerende hvordan man er gået fra “ukendt” til “verdens bedste CMS” på så kort tid.
  Før i tiden brugte jeg Joomla, men gik hurtigt over til WordPress, da jeg kunne se at SEO-mæssigt er det KLART det bedste CMS efter min mening.

  Men god artikel 🙂
  Jeg kører selv en WordPress guide om Tema Design.
  http://www.kuckovic.com

  God jul 🙂
  Aris Kuckovic

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30