Nyttigt plugin: Kontakt-formular eller mail-form til WordPress (wp-contact form)

Egentlig et banalt plugin, men det er nok det plugin jeg har haft mest glæde af i tidens løb, nemlig WP-ContactForm WordPress Contact Form. Nogen folk har nemmere ved lige at udfylde en kontakt-formular (mail-form) end at skrive en email. Og der er da nogen af de beskeder jeg har fået, som jeg ikke ville undvære.

Når du har downloadet plugin’et, uploadet hele mappen i plugins-mappen (ditdomæne/wp-contents/plugins/wp-contactform) skal du aktivere det og så gå til Options og Contact Form og udfylde dine oplysninger. Når du så vil bruge en mail-form, så skal du der hvor du skriver indlæg eller sider trykke på det lille ikon med to mennesker, hvorefter et tag bliver placeret. Sådan ser formen ud:

Hvis du vil oversætte termerne i formen, så tag først det du kan i Options, og derfter kan du lave en seach på ordene “Your name” osv. i filen wp.contactform.php og oversætte dem. Det drejer sig om de 4-5 synlige ord.

Update: René gjorde mig opmærksom på, at der faktisk findes en dansk version af pluginet her: WordPress.dk

2 kommentarer til “Nyttigt plugin: Kontakt-formular eller mail-form til WordPress (wp-contact form)”

  1. Alt er gjort som beskrevet, men jeg ser ikke et ikon med 2 mennesker som jeg kan trykke på.

    Jeg er helt inde på en af de sider jeg gerne vil bruge formularen – hvad er alternativet, hvis jeg gerne vil skrive det i selve teksten/koden i stedet? Eller kan nogen umiddelbart se hvad jeg kan have gjort galt?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *