Nyttigt plugin: Kontakt-formular eller mail-form til WordPress (wp-contact form)

Egentlig et banalt plugin, men det er nok det plugin jeg har haft mest glæde af i tidens løb, nemlig WP-ContactForm WordPress Contact Form. Nogen folk har nemmere ved lige at udfylde en kontakt-formular (mail-form) end at skrive en email. Og der er da nogen af de beskeder jeg har fået, som jeg ikke ville undvære.

Når du har downloadet plugin’et, uploadet hele mappen i plugins-mappen (ditdomæne/wp-contents/plugins/wp-contactform) skal du aktivere det og så gå til Options og Contact Form og udfylde dine oplysninger. Når du så vil bruge en mail-form, så skal du der hvor du skriver indlæg eller sider trykke på det lille ikon med to mennesker, hvorefter et tag bliver placeret. Sådan ser formen ud:

Hvis du vil oversætte termerne i formen, så tag først det du kan i Options, og derfter kan du lave en seach på ordene “Your name” osv. i filen wp.contactform.php og oversætte dem. Det drejer sig om de 4-5 synlige ord.

Update: René gjorde mig opmærksom på, at der faktisk findes en dansk version af pluginet her: WordPress.dk

2 kommentarer til “Nyttigt plugin: Kontakt-formular eller mail-form til WordPress (wp-contact form)”

  1. Alt er gjort som beskrevet, men jeg ser ikke et ikon med 2 mennesker som jeg kan trykke på.

    Jeg er helt inde på en af de sider jeg gerne vil bruge formularen – hvad er alternativet, hvis jeg gerne vil skrive det i selve teksten/koden i stedet? Eller kan nogen umiddelbart se hvad jeg kan have gjort galt?

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30