Nyhed: WordPress 2.0.6 er ude både på engelsk og dansk

Du kan downloade WordPress 2.0.6 her:

WordPress 2.0.6 på dansk
WordPress 2.0.6 på engelsk

Ændringerne i denne nye udgave er ikke så synlige, da hovesagelig drejer sig om sikkerhedsopdateringer. Og så er der også sket en ændring så det såkaldte fastCGI-problem ikke skulle eksistere mere. Et problem der har gjort at ens sider nogen gange forsvinder når man ændrer i administrationsdelen.

Opgradering
Hvis du allerede bruger en ældre version af WordPress så behøver du ikke installere helt fra bunden. Du du skal passe på at du ikke overskriver filer og mapper som du har foretget ændringer i. For det meste er det bedst at lade hele mappen wp-content med temaerne og plugins’ene være. Det samme gælder din mappe med billeder og config.php-filen. Endvidere anbefales det at lavet en backup af databasen, hvis man vil være sikker på ikke at miste alt indholdet i sin blog. Der findes en grundig gennemgang af, hvordan man opgraderer i WordPress’s Codex.

Tak til vennerne fra WordPress.dk for at være så hurtigt klar med den oversatte version af WordPress 2.0.6 Vi er nogen der meget påskønner jeres arbejde.

Update: René fra WordPress.dk fortalte i en kommentar at det var smart at overskrive alle filerne, og på den måde undgå at tilføjede filer som temaer, plugins og billeder gik tabt, da de jo ikke bliver overskrevet hvis de ikke eksisterer i forvejen. Hvis du arbejder med default-temaet Kubrick og har lavet ændringer i dette, skal du passe på med denne metode.

2 kommentarer til “Nyhed: WordPress 2.0.6 er ude både på engelsk og dansk”

  1. Det går skam også den anden vej. Det er en laber side, d uhar fået banket op her. Jeg håber på, at jeg inden længe for tid til at lave en lille gennemgang af gode steder på nettet for ordpressere, hvor Ordpress.dk selvfølgelig vil få nogle gode ord med på vejen 🙂

    Lige et par ting til dine opdateringsråd:

    wp-config/themes: Der er sikkerhedsændringer i standardtemaet, så det anbefales på det kraftigste at opdatere det. Selvfølgelig med lidt omtanke, hvis man har lavet om i nogle af filerne.

    wp-config/plugins: Der er en opdateret version af Akismet med i den nye version, så det anbefales på det kraftigste at opdatere det også.

  2. Tak for den venlige kommentar – som faktisk er den første kommentar her på bloggen. Derfor havde jeg heller ikke været opmærksom på den før nu:-)

    Tak for rådene om at det kan være en fordel at opdatere standardtemaet og Akismet.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30