Lav komplekst men overskueligt CMS med WordPress

Mange websites er normalt bygget op omkring det vi i WordPress kalder statiske sider eller pages. Hvis man laver mange af disse sider, bliver ens WordPress-site hurtigt uoverskueligt at navigere rundt i. På kulturvesterbro.dk har Mark Gazel lavet et WordPress-site hvor en overmenu styres af faneblade der har en undermenu for hver fane.

kultur-vesterbro-wordpress.jpg

Jeg synes det er en meget god og intuitiv måde at organisere en stor mængde faste sider på. Mark har skrevet en vejledning i, hvordan man opbygger denne struktur:

Vejledning eller tutorial i at lave over og undersider

1 kommentar til “Lav komplekst men overskueligt CMS med WordPress”

  1. Tak for opmærksomheden. Det er jo altid rart, når nogen læser, hvad jeg skriver og oven i købet laver et dumb, der tydeliggører det skrevne ord endnu bedre (og som jeg selv skulle have gjort). Men bortset fra det, så er kulturvesterbro.dk ikke det bedste eksempel. Der er lavet mange justeringer for at lave undermenuerne.

    To mere “rene” udgaver af teknikken findes her:

    puppetfestival.dk
    bksvesterbro.dk

    Men i øvrigt lavet efter samme opskrift.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30