2 gadgetsites lavet i WordPress

iPadNyt.dk
I starten af året da Apples nye iPad blev annonceret kunne jeg ikke lade være med at købe et domæne der handler om iPad. Det blev til en dansk blog om iPad, nemlig iPadNyt.dk. Bloggen handler og nyheder, rygter og tips vedrørende iPad. Og så har jeg også lavet en side hvor man kan se hvor man kan købe iPad billigt i Danmark. Bloggen er lavet i WordPress og med et tema som jeg har svært ved at give slip på, nemlig den gamle klassiker K2. K2 som jo er lavet af Michael Heilemann, der også har lavet tidligere standardtema til WordPress. Jeg bruger K2 1.1 RC1, som Michael Heilemann lagde ud til download i sommers. Og selvom det er en beta, så har jeg ikke oplevet problemer med den. Den kan hentes her.

TabletWorld.dk
Efter at ipad er kommet, så har de fleste computerproducenter arbejdet på at lave en iPad-killer. Denne Gadgetkrig synes jeg er spændende at følge med i, og derfor har jeg lavet en dansk blog om tablet pc og -computere. Denne blog er ligesom iPadNyt.dk laver i WordPress og med det nye K2-theme.

6 kommentarer til “2 gadgetsites lavet i WordPress”

  1. Jeg tror du skal have skærpet dine regler på forum’et på Tablet-world. Det er spammet helt i bund. Men sitet ser rigtig godt ud.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30