Nyt om dansk WordPress: da.wordpress.org, wordpress 2.4, 2.5 og danske WordPress-møder

Officielt dansk WordPress-siteNyt officielt dansk WordPress-site
Der er nu kommet en dansk afdeling på det officielle WordPress-site wordpress.org: da.wordpress.org. Her vil der for fremtiden komme meddelser om danske versioner af de nyeste WordPress-udviklinger. Meddelelser som før blev udelukkende blev givet på wordpress.dk. For fremtiden vil wordpress.dk fortsætte som den hidtil har gjort, sideløbende den nye oficielle danske afdeling. Her er der plads til forskellige bidragsyderes indlæg der ikke nødvendigvis handler om opdateringer. Der er en smule debat om rollefordelingen mellem de to to sites på wordpress.dk.

Dansk udgave af WordPress 2.3.2
Kan hentes på det nye danske officielle WordPress-site.

WordPress 2.4 droppes
Da hele processen er forsinket er det besluttet at droppe den store opdatering til WordPress 2.4 og gå direkte til WordPress 2.5. Denne opdatering er planlagt til 24. marts 2008.

Mød andre danske WordPress brugere
I forbindelse med udgivelsen af WordPress 2.5 er der planlagt et møde for danske WordPress-bruger søndag den 6. april kl. 11. Hvis du kunne være interesseret, så tilmeld dig denne upcoming-gruppe (den tidligere Meet-up-gruppe er lukket). Om en tre-fire uger er der ligeledes planlagt et mere uformelt café-møde for WordPressere.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30