Google AdSense går til angreb på affiliate-markedet

Som jeg tidligere har skrevet, så er Googles AdSenses klik-betalte annoncer en fin måde for os bloggere at tjene lidt penge på.google-adsense-referrals1.jpg

Fra primært af have tilbudt klik-betalte annoncer, vil Google nu også til at tilbyde såkaldte referrals, Pay-per-action eller affiliate-annoncer. Det er annoncer hvor man får en provision af et salg, en tilmelding eller lignende genereret af annoncen. På den måde vil man kunne tjene meget mere for et enkelt klik end hidtil. Man vil også kunne vælge de annoncer som man tror vil sælge mest på ens site, i modsætning til nu, hvor Google AdSense-annoncer automatisk bliver placeret af Google.

Google AdSense referral er foreløbig i beta. Vil du teste det nye program kan der søges om det. Hvis du ikke er tilmeldt AdSense skal du først gøre det:

Så kan du ansøge om at blive beta-tester.

Det nye program spås som et frontalangreb på hele online-annoncebranchen selv om repræsentanter for Google hårdnakket benægter det.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30