For nybegyndere: gratis installation af WordPress-blog eller weblog

Er man helt ny inden for blog-, weblog- og WordPress-verdenen, så kan man nu få installeret WordPress på sit webhotel med eget domæne af eksperter. Gå hen på sitet install4free.wordpress.com, læs betingelserne og udfyld kommentarfeltet (som ikke bliver offentliggjort). Servicen er kun for privatpersoner, og kræver at du har købt et webhotel og domæne, hvis loginoplysninger du vil blive bedt om at udlevere til teamet fra install4free.

Men jeg kan da afsløre at det i virkeligheden ikke er så svært at installere sin WordPress-blog (hvilket er nemt sagt når man har prøvet det nogle gange før). Jeg har før skrevet en lille guide med links, henvist til en installationsvideo og hvis du skulle gå i stå, er du velkommen til at bruge det nyoprettede WordPress-forum her på OrdPress.dk.

For at undgå misforståelser: en helt gratis blog eller weblog er noget andet, hvor man ikke selv har et domæne og webhotel, men bruger et såkaldt subdomæne (f.eks. dinblogsnavn.wordpress.com eller dinblogsnavn.blogbar.dk).

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30