blogZ.dk – ny søgemaskine for danske blogs

blogz.dk- søgemaskinen for danske blogs Jeg har lige lanceret en ny søgemaskine for danske blogs – nemlig blogZ.dk.

Fordelen ved denne søgemaskine er, at dens søgeresultater kun indeholder links til danske blogs. På den måde bliver søgeresultaternes kvalitet forhåbenlig bedre og anderledes end almindelige søgemaskineresultater.

blogZ.dk bygger på Googles custom search, og alle de blogs der søges i er tilføjet manuelt til søgemaskinen. Hvis din egen blog ikke forekommer i søgemaskinens resultater, kan du tilføje den ved at skrive din blogs domæne i en kommentar.

blogZ.dk er ikke tænkt som en konkurrent til glimrende blogoversigter som Blogbot.dk og Overskrift.dk, men snarere som et eksperimenterende supplement. Resultater fra disse blogoversigter indgår derfor også i blogZ.dk’s søgeresultater.

7 kommentarer til “blogZ.dk – ny søgemaskine for danske blogs”

  1. Jeg tror at folk hovedsageligt bruger Google når de søger – også efter blogs. Jeg har haft min blog tilmeldt 30 forskellige steder i to måneder nu, og jeg kan med al tydelighed se at, hovedparten af “referals” er fra google-søgninger. Man kan vælge at søge på sider på dansk, eller sider fra Danmark.. hvorfor skulle man vælge blogz.dk? Det er bare det jeg gerne vil vide egentlig.

  2. Frisk initiativ men ikke nødvendigvis med den store relevans – for hvorfor er det at man ikke selv kan lave søgningen i Google?

    Dene eneste fordel jeg kan se er at man rent faktisk selv kan filtrere resusultaterne.

    Men det er da altid godt med fokus på gode søgeresultater 🙂

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Brug for hjælp til Wordpress?
Eller skal jeg lave et website til dig?

Lad mig ringe dig op og give dig et uforpligtende tilbud. Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30